Rouweler terrashaarden en sierhekwerken

De handgemaakte Rouweler Terrashaard/BBQ is in Nederland inmiddels een begrip voor wat betreft kwaliteit en prijsstelling.
Met zijn 6 mm dikke massief metalen profielen en de afwerking met hittebestendige verf is dit dan ook een product dat een leven lang mee gaat. 

3haarden

Zodra u kwaliiteit en materiaalgebruik vergelijkt met hetgeen u in de reguliere bouwmarkt of tuincentrum tegenkomt hoeven we weinig meer te zeggen.

In de meeste gevallen is het een vergelijking tussen massief staal en dun blik, BBQ rooster van massief roestvrij profiel en een dun draadrooster, levenslang genot en eenjarig plezier. Als u dan vervolgerns de prijzen vergelijkt dan is de keuze al snel gemaakt.

Basisuitvoering

De basisuitvoering van al onze terrashaarden bestaat uit:

  • Terrashaard op wielen met naar keuze een platte- of trapeziumkap
  • Rookafvoerkanaal met een lengte van 1 meter
  • Massief ijzeren stookrooster
  • Plaatstalen aslade
  • Sierstenen

De basisuitvoering kunt u naar eigen wens uitbreiden met een van de vele opties zoals bij de terrashaard opties staan aangegrven.

Warmteafgifte

Door aan de buitenkant gebruik te maken van dikke gegalvaniseerde roosters waarachter een laag sierstenen ligt opgesloten, wordt tijdens het gebruik een warmte afgevende laag gecreĆ«erd die gedurende lange tijd voor een heerlijke verwarming kan zorgen tijdens een gezellig tuinfeest of BBQ. 

Zwenkwielen

Door de stevige zwenkwielen is de terrashaard eenvoudig te verplaatsen zodat deze op meerdere plaatsen op uw tuinterras kan worden gebruikt.

Voor gebruik onder een overkapping zijn gebogen schoorstenen leverbaar.

Modellen

De haarden worden in drie versschillende groottes geleverd, namelijk

Een waarschuwing is echter wel op zijn plaats:

"Het gebruik van een Rouweler Terraskhaard/BBQ in de tuin werkt zeer verslavend. Maak daarom alvast goede afspraken met uw slager en/of supermarkt want u wordt daar ongetwijfeld een veel geziene gast".