Rouweler terrashaarden en sierhekwerken

De Rouweler smeedijzeren sierhekwerken worden op ambachtelijke wijze in eigen beheer en op maat gemaakt. Geen standaard product maar een hekwerk zoals u dat zelf voor ogen had, voor een prijs die kan concurreren met fabrieksmatige standaardproducten en een niet te vergelijken kwaliteit.

hek55

Doordat de hekwerken op maat worden gemaakt bieden deze daardoor een altijd passende oplossing.

 U kunt kiezen uit een groot aantal veel gevraagde types hekwerken of zelf bepalen uit welke componenten uw hekwerk moet worden samengesteld. We onderscheiden een tweetal soorten hekwerken, namelijk:

De Rouweler Sierhekwerken worden, nadat deze zijn samengesteld, op een vakkundige manier behandeld waarna deze eerst worden gegalvaniseerd. Hierdoor wordt roestvorming voorkomen waardoor de hekwerken weer en wind gedurende een groot aantal jaren probleemloos kunnen doorstaan.

De gegalvaniseerde hekwerken worden vervolgens van een coating voorzien in de door u gewenste kleur.

Doordat ook toegangspoorten op dezelfde manier en conform uw wensen kunnen worden gemaakt zijn we in staat een passend geheel te construeren waarbij dezelfde elementen als die van uw hekwerk in uw toegangspoorten terugkomen. Gecombineerd met een groot aantal signalerings- en bedieningsoplossingen kunnen we een totaal oplossing bieden voor al uw wensen op het gebied van hekwerken en de daarin aangebrachte toegangspoorten.